Cie. Assist

Cie. Assist is een diverse en ervaren groep van ingenieurs die de bouwkundige engineering verzorgen voor nieuwe en bestaande gebouwen. Het is Cie. Assist haar doel om aan een grote variatie van klanten een uitgebreid pakket van diensten aan te kunnen bieden. ‘knowledge to share’.  

 

Cie. Assist ondersteunt en levert kennis en kunde in geïntegreerde processen, complete technische ondersteuning en projectmanagement voor verschillende partijen, variërend van opdrachtgevers, bouwers, ontwikkelaars tot architecten.

Voor gebouweigenaren creëert Cie. Assist een snel en direct inhoudelijk aanspreekpunt bij de gewenste bouwactiviteiten om zo meerdere adviseurs te besparen. Voor de aannemer is Cie. Assist een partner in het bouwproces die BIM met accuratesse en de kwaliteit van Cie. uitvoert. Niet als tekenbureau maar als ketenverlenging op ad hoc basis of als strategische keuze. Voor collega architecten is Cie. Assist  een vertrouwenspartner die elk bureau op het juiste moment de juiste capaciteit als ook kwaliteit verschaft. Cie. Assist is gedreven door kwaliteit. Indien gewenst kan Cie. Assist in coalitie meedingen in tenders.

 

Wij willen kennis alsook aansprakelijkheden delen met onze stakeholders. Doordat Cie. Assist een zelfstandige organisatie is kunnen wij u voorzien van een maatpak voor uw wensen. Cie. Assist wil haar kennis en ervaring delen in een open houding met als motto: ‘ knowledge to share’.

 

Wilt u meer informatie bezoek dan onze website www.cieassist.nl